Magamról

Saját fotó
Testnevelő tanárból lettem személyi edző. Majd személyi edzőből ANYA. Most pedig a kettőt együtt űzöm :) Kidolgoztam egy edzésprogramot, mely nagy segítség lehet a kisgyermekes anyukáknak, nem csak abban, hogy visszanyerjék a terhesség és szülés előtti formájukat, hanem hogy kellemesen és hasznosan töltsenek el egy-egy órát. Az edzések hatékonyságát és az ott szerzett tapasztalatokat kívánom íly módon dokumentálni.

2011. május 17., kedd

Április elején kezdtük el az edzéseket Dunaharasztin. Szerencsére van egy kellemes park a közelünkben, nem mellesleg a környéken nagyon sok kisgyermekes anyuka lakik, így biztosra vettem, hogy hamar összejön egy kis csapat, akikkel lehet jókat edzeni. Nem mondom, hogy nem férnénk el többen a parkban, de szerencsére alakul a csapat. jelenleg 8-10-re tehető a babakocsis fitneszelők száma (plusz a gyerkőcök). Remélem ez a szám növekedni fog, dolgozunk rajta :)
A gyerekek nagyon élvezik a programot. A legkisebbek még jókat alszanak az edzések alatt, a nagyobbak pedig jókat játszanak a fűben, motoroznak, és nem ritkán utánoznak minket ahogy guggolunk vagy karkörzéseket  végzünk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése